Als onderdeel van de ICL Group streven we ernaar de geavanceerdste gespecialiseerde meststoffen, voedingsstoffenprogramma’s, graszaden, gewasbeschermingsmiddelen en groeimedia te bieden om onze klanten te ondersteunen bij alle uitdagingen omtrent het beheer van gras en openbaar groen.

Sinds de oprichting hebben we een integer en waardevol portfolio ontwikkeld met producten van wereldklasse.

Hier zijn we bijzonder trots op. Door onze producttechnologieën, onze informatievoorziening voor eindgebruikers en iTurf, ons programma voor geïntegreerd grasbeheer, spelen we een belangrijke rol bij het bevorderen van best practices op het gebied van grasbeheer en goed milieubeheer.

Wij bieden toonaangevende meststofmerken – zoals SierrablenPlus, SierraformGT en Greenmaster – en beschikken over een schat aan kennis, zowel binnen onze technische teams als binnen ons netwerk van distributeurs. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u op alle vlakken te ondersteunen bij het beheer van gras en openbaar groen.

We investeren voortdurend in nieuwe producten en hebben een van de meest geavanceerde R&D-faciliteiten ter wereld. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn, zodat we efficiënt en verantwoordelijk omgaan met het milieu.

Elke fase van ons productieproces, vanaf de grondstoffen tot aan het uiteindelijke product, is erop gericht de beste meststof-, gewasbeschermings- en graszaadtechnologieën te ontwikkelen die worden ondersteund door een eersteklas klantenservice. Grasveldbeheerders van de meest prestigieuze portvelden gebruiken onze technologieën om hoogwaardig gras te creëren dat optimaal geschikt is voor sportief en recreatief gebruik.

LandscaperPro voorziet niet alleen in meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en graszaden, maar ook in expertise en oplossingen voor grasproblemen, die we samenbrengen in ons unieke programma met geïntegreerde toepassingen en behandelingen voor gras: iTurf.

Geïntegreerd grasbeheer is erop gericht om zo efficiënt en verantwoordelijk mogelijk gebruik te maken van de beste producten. Het doel van iTurf is om grasveldbeheerders in staat te stellen met zo min mogelijk inspanning hun verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot het milieu en te voldoen aan de steeds strenger wordende regelgeving met betrekking tot chemische toepassingen. Daarnaast zorgt duurzaam beheer op de lange termijn dat het gras ook in de toekomst gezond blijft.

ICL Specialty Fertilizers B.V.
info.benelux@icl-group.com
www.icl-sf.nl